مواد لازم برای دو نفر:
کره بادام زمینی: یک چهارم پیمانه
مربای تمشک: 2 قاشق غذاخوری
وانیل: نصف قاشق چایخوری
تمشک تازه: یک پیمانه
طرز تهیه:
• کره بادام زمینی، مربای تمشک و وانیل را خوب با هم مخلوط کنید.
• مخلوط کره بادام زمینی را به روی سطح نان زیری و ته نان رویی پخش کنید.
• روی لایه فوق، تمشکها را قرار دهید.
• هر دو نان را به سمت هم فشار دهید تا تمشکها به خوبی روی سطح نان قرار گیرند.
نکته: اضافه کردن پنیر خامهای به دستور فوق، طعم ساندویچ را خامهایتر میکند.
www.thevisualguide.com